Evry henter finansdirektør fra Røkke

Ansetter ny toppleder.

Evry henter finansdirektør fra Røkke
Evry-topp Terje Mjøs (bildet) har lokket til seg en finansdirektør fra oljesektoren og Aker Solutions. Bilde: Evry

Evry har ansatt Knut E. Røsjorde som ny finansdirektør (CFO) etter at Eli Giske i fjor meldte at hun fratrer. Røsjorde kommer fra teknologisektoren, men ikke innenfor IT. Røsjorde hentes fra en lederjobb for forretningsområdet Subsea i Aker Solutions, hvor han de siste tre årene har vært ansvarlig for undervannsvirksomheten i Norge og Afrika.

Tidligere finansdirektør, Eli Giske, sa opp sin stilling i Evry i fjor. Hun hadde da vært i selskapet i 17 år.
Tidligere finansdirektør, Eli Giske, sa opp sin stilling i Evry i fjor. Hun hadde da vært i selskapet i 17 år. Bilde: Evry

Røsjorde har tidligere vært finansdirektør for hele Subsea-divisjonen i det norske oljeserviceselskapet og har siden 2002 hatt en rekke sentrale stillinger i selskapet, som kontrolleres av Kjell Inge Røkkes industriselskap Aker.

– Med ansettelsen av Knut E. Røsjorde får Evry en handledyktig finansdirektør med både finansiell og operasjonell erfaring fra et betydelig konsern med norsk og internasjonal virksomhet, sier konsernsjef Terje Mjøs i en børsmelding fra selskapet. Røsjorde vil begynne i den norske IT-giganten senes 1. juli i år, mens Eli Giske skal ha sin siste arbeidsdag 1. mars.

    Les også:

Les mer om: