AVTALER & KONTRAKTER

Evry i trøbbel igjen

Telenor vraker løsning etter store feil.

Hiver ut «naboens» IT-løsning: Telenor vil ikke lenger ha valgløsning fra Evry, dataselskapet som etter hvert holder til i samme bygg som dem på Fornebu.
Hiver ut «naboens» IT-løsning: Telenor vil ikke lenger ha valgløsning fra Evry, dataselskapet som etter hvert holder til i samme bygg som dem på Fornebu. Bilde: Marius Jørgenrud
27. nov. 2013 - 07:44

Mandag mistet IT-giganten Evry kontrakten med DNB om drift av nettbank, og nå har selskapet fått trøbbel med Telenor. En feil i selskapets løsning for konsernvalg fører til at Telenor må foreta valget på nytt til uken.

I begynnelsen av november skulle over 6.600 Telenor-ansatte stemme på sine kandidater til styrer og bedriftsforsamling i Telenor, men dataproblemene førte til at hele valget måtte kanselleres og foretas på nytt i neste uke, skriver Dagens Næringsliv.

Konserntillitsvalgt Per Gunnar Simonsen i El- og IT-forbundet i Telenor sier at feilene var så store at det ikke var mulig å få til et rettferdig valgresultat.

– Nå må vi nullstille og begynne på nytt igjen og mobilisere nok en gang. Folk har jo mer enn nok å gjøre på jobben, og nå må vi mase på dem igjen, sier han.

Evry, som Telenor eier i overkant av 30 prosent av, sier at selskapet har rettet feilene, men dropper likevel hele løsning for konsernvalg fordi det skal ha vært for få kunder som ville bruke løsningen. (©NTB)

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.