KARRIERE

Evry kaprer SAP-sjef

SAP henter ny norgessjef fra IBM.

Går fra SAP til Evry: Michael R. Østgaard har 20 års erfaring med salg og ledelse fra en lang rekke selskaper, blant annet DHL, Tiscali og Eniro før han statert i SAP i 2008. Nå går altså veien videre til Evry.
Går fra SAP til Evry: Michael R. Østgaard har 20 års erfaring med salg og ledelse fra en lang rekke selskaper, blant annet DHL, Tiscali og Eniro før han statert i SAP i 2008. Nå går altså veien videre til Evry. Bilde: SAP
4. aug. 2014 - 09:03

Michael Ramm Østgaard er ansatt som ny Evry-direktør med ansvar for for salg og markedsføring i forretningsområdet «Industries Norway».

Dermed forlater han stillingen som sjef for SAP Norge siden 2008.

– Med ansettelsen av Østgaard får Evry Industries Norway en dyktig leder med bred erfaring fra IT og salg av forretningskritiske systemer. Han får sammen med vårt erfarne salgsteam en sentral rolle i arbeidet med å realisere våre vekstambisjoner, sier Evrys konserndirektør Anne-Cecilie Fagerlie i en pressemelding.

digi.no får jobbbyttet bekreftet fra SAP Norges pressekontakt, som kan fortelle at Per Haakon Lomsdalen vil etterfølge Østgaard som ny norgessjef for SAP.

Per Haakon Lomsdalen er ny norgessjef i SAP <i>Bilde: SAP</i>
Per Haakon Lomsdalen er ny norgessjef i SAP Bilde: SAP

Lomsdalen kommer fra stillingen som viseadministrerende direktør IBM Norge.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.