AVTALER & KONTRAKTER

Evry med stor trykke-avtale

Ja, du leste riktig.

Terje Mjøs skal levere blant annet trykk og portooptimalisering de to neste årene til svenske Klarna. Det omsetter de de 150 millioner svenske kroner på.
Terje Mjøs skal levere blant annet trykk og portooptimalisering de to neste årene til svenske Klarna. Det omsetter de de 150 millioner svenske kroner på. Bilde: Marius Jørgenrud
20. mars 2013 - 08:45

Den norske IT-kjempen Evry melder at de har inngått en stor avtale med det svenske betalingselskapet Klarna. Ifølge en pressemelding skal Evry levere tjenester for trykk, portooptimering og digital distribusjon. Avtalen løper i to år og har en verdi på til sammen 150 millioner kroner.

Klarna er en av de største faktura- og finansieringsselskapene innen e-handel i Sverige, og har virksomhet i syv land. I 2012 hadde de et transaksjonsvolum på 1,8 milliarder euro. Nå skal Evrys løsning Flex Line i selskapet, som ifølge en pressemelding skal sikre «en sikker og kostnadseffektiv dokumentproduksjon.»

– Med utgangspunkt i Klarnas fremgang og internasjonale ekspansjon er vi naturligvis veldig glad for at de ser Evry som en partner i arbeidet med å effektivisere virksomheten ytterligere, og støtte opp under fortsatt sterk vekst. Med utgangspunkt i at Klarna har en omfattende og relativt kompleks virksomhet som hvert år håndterer flere millioner transaksjoner vet vi også at det stilles meget høye krav til forståelse for deres prosesser og systemer. Nå ser vi frem til å fortsette å utvikle vårt samarbeid, sier konsernsjef Terje Mjøs i pressmeldingen fra selskapet.

Løsningen Evry leverer heter altså Flex Line. Denne gjør det mulig å kombinere utskrifter i sort/hvitt og farger med portooptimering, der brukeren betaler per side for den teknologien som benyttes, heter det i meldingen. Avtalen omfatter også support, skanning, retur og avfallshåndtering samt materialer. Det er med andre ord en stor andel papirbaserte tjenester som Evry skal levere til sin nye svenske kunde.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.