Evry skal drifte DN

Inngår femårig avtale med mediehus.

Evrys konsernsjef Terje Mjøs (bildet) sikrer seg enda et mediehus på kundelisten.
Evrys konsernsjef Terje Mjøs (bildet) sikrer seg enda et mediehus på kundelisten. (Bilde: Evry)

Inngår femårig avtale med mediehus.

Mediehuset NHST (Norges Handels og Sjøfartstidende) har valgt å sette ut driften av sine IT-løsninger i en fem-årig avtale verdt 75 millioner kroner.

– Datalagring i Norge og høy sikkerhet var avgjørende ved valget av leverandør, melder Evry som dermed skal besørge IT-løsningene blant annet for Dagens Næringsliv (DN).

Kunden har også forlagsvirksomhet med nisjepublikasjoner som Upstream, TradeWinds og Intrafish.

Konsernsjef Gunnar Bjørkavåg i NHST fremhever behovet for skalerbare og fleksible IT-tjenester med forutsigbare kostnader som noe av bakgrunn for outsourcingen.

– Samtidig er det viktig at løsningene understøtter medarbeidernes behov for å bruke ulike teknologiske enheter i en stadig mer mobil hverdag. I tillegg var det helt avgjørende i vårt valg av leverandør at vi har trygg lagring av data i Norge, og sikre løsninger som ivaretar våre behov knyttet til kildevern, sier Bjørkavåg i en pressemelding.

Evry vil overta fire årsverk som del av avtalen. IT-giganten har fra før en rekke andre riks-, lokalaviser og mediehus på kundelisten, deriblant Polaris Media, Telenor Media, Media Connect, Gota Media, Vårt Land, Atex, Dagsavisen og Schibsted-gruppen.

Til toppen