Evry spiller med Norsk Tipping

Fikk fornyet kontrakt.

Evry spiller med Norsk Tipping
Norsk Tipping har valgt Evry som en av tre IT-konsulenter for tre nye år. Bilde: Terje Pedersen, ANB/All Over Press

Evry fikk forlenget kontrakten om å levere IT-konsulenttjenester til norsk tipping i tre nye år. Det melder selskapet i en melding onsdag.

– Med den nye avtalen med Norsk Tipping befester Evry sin posisjon som en ledende leverandør av IT-tjenester i Hamar-regionen. Avtalen gir Evry et godt grunnlag for å vokse i denne regionen i tiden fremover, sier Evrys konsernsjef Terje Mjøs i en kommentar.

Men Evry er ikke alene. Norsk Tipping har inngått avtaler med tre leverandører om kjøp av IT-konsulenttjenester. En av disse er altså Evry, som selv melder at rammeavtalen har en verdi på mellom fem og 15 millioner kroner årlig. Varigheten på rammeavtalen er tre år, med ett års opsjon.

– Evry skal levere tjenester knyttet til å lede og styre prosjekter og prosesser. Dette innebærer også å kunne bemanne prosjekter med forskjellig type IT-kompetanse, skriver IT-selskapet som anfører at de også skal kartlegge muligheter, begrensninger, risiko og konsekvenser på IT-siden slik at Norsk Tipping realiserer sine IT-prosjekter og derigjennom når sine forretningsmessige mål.

– Norsk Tipping anvender teknologi på en offensiv måte og ligger helt i forkant når det gjelder bruk av teknologi for å realisere sine målsettinger. Vi i Evry setter stor pris på tilliten vi nå har blitt vist ved å bli valgt som en av leverandørene av konsulenttjenester til Norsk Tipping. Avtalen vil også innebære at Evry får en ytterligere vekst i Innlandet noe som også kan resultere i flere lokale arbeidsplasser, sier regionsdirektør Karl Olav Nordengen i Evry i en pressemelding.

    Les også: