Evry vant Hydros nettsky

Fikk fornyet tillit.

Evry vant Hydros nettsky
Alumineumsgiganten Hydro, her representert ved smelteverket på Sunndal, har valgt å holde seg til Evry som driftsleverandør. Bilde: Norsk Hydro ASA

Evry melder at de skal levere en privat nettskytjeneste til det norske industrikonsernet Hydro. Den norske IT-giganten skal drifte Hydros SAP-miljø ved bruk av logiske partisjoner. Dette skal sikre at Hydro får en privat nettskytjeneste.

Kontrakten har en verdi til 60 millioner kroner og går frem til 2016. Det er også en opsjon på to år bygd inn i avtalen.

Leveransen omfatter ERP-miljøet som inkluderer 35 SAP-instanser. Syv av disse er produksjonssystemer mens øvrige er utviklings- og testsystemer. Dessuten skal Evry drifte portaler og integrasjonssystemer mellom SAP og eksterne miljøer.

Evry skal også implementere en samarbeidsløsning basert på ITIL, som sikrer automatisert samhandling på en rekke områder.

– Det korter ned leveransetiden og sikrer en høyere leveransepresisjon. Resultatet er et helt nytt SLA-regime, som videreutvikler avtaleformen og presisjonsgrader i våre leveranser til Hydro. Denne avtalen er en videreføring av tidligere avtale med Hydro, skriver Evry i en pressemelding.

– Hydro er en viktig SAP-kunde i vårt UNIX-miljø, derfor er fornyet tillit ekstra viktig. Det betyr at vi viderefører en stor leveranse og fortsetter å utvikle denne type SAP-kompetanse i Evry, sier konsernsjef Terje Mjøs i en kommentar.

Det er svært viktig for Evry å vinne denne type kontrakter. Flere av selskapets eksisterende kontrakter er fortiden ute på anbud, blant annet finansgiganten DNB. Men også Posten og forsikringsselskapet Gjensidige, begge store kunder av Evry, er i disse dager i gang med innkjøpsprosesser for IT.

    Les også: