AVTALER & KONTRAKTER

Evry vant to store avtaler

Verdt nærmere 300 millioner kroner.

Konsernsjef Terje Mjøs i Evry. IT-gigantens aksjekurs har lagt på seg 13,24 prosent hittil i år - temmelig nøyaktig likt med hovedindeksen til Oslo Børs.
Konsernsjef Terje Mjøs i Evry. IT-gigantens aksjekurs har lagt på seg 13,24 prosent hittil i år - temmelig nøyaktig likt med hovedindeksen til Oslo Børs. Bilde: Marius Jørgenrud
9. sep. 2013 - 08:02

Nordens største IT-selskap kunngjør i pressemeldinger mandag at de har vunnet to betydelige oppdrag.

Størst av disse er en videreføring av Evrys driftsavtale med Storstockholms Lokaltrafik (SL). Kontrakten har en verdi på 290 millioner svenske kroner (265 millioner norske kroner) og gjelder på bred front; Drift av servere og lagring, applikasjoner, arbeidsstasjoner, nettverk med mer.

Med i avtalen er også utvikling og drift av en ny webløsning med såkalt responsivt design, som etter planen skal gjøre reiseplanlegging enklere for kundene.

Observante lesere vil huske at SL nylig opplevde «IT-kaos» etter trøbbel med driftsleveransene fra Evry. Heldigvis for selskapet ble ikke episoden utslagsgivende for det videre samarbeidet.

IT-gigantens konsernsjef Terje Mjøs legger ikke skjul på at er fornøyd med å ha vunnet «en så stor og viktig» kontrakt.

CRM til Statsbygg

Evry er i tillegg utpekt som leverandør av Oracle e-Business til norske Statsbygg, som nå skal fornye sitt økonomi- og styringssystem.

Denne kontrakten har en oppgitt verdi på 34 millioner kroner med planlagt ferdigstillelse fra 1. januar 2015.

Foruten å implementere løsningen omfatter avtalen også et ansvar for å lede arbeidet med å implementere et nytt prosjektstyringsverktøy, sistnevnte skal leveres av en tredjepart.

De to avtalene til sammen gjør at Evry nå kan plusse på nærmere 300 millioner kroner i sine ordrebøker.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.