AVTALER & KONTRAKTER

Evry vil finansiere kundene

Starter datterselskap.

Evry skal ikke bare levere komplette IT-løsninger til kundene, de vil også finansiere dem.
Evry skal ikke bare levere komplette IT-løsninger til kundene, de vil også finansiere dem.
15. apr. 2013 - 08:02

Evry starter mandag opp sitt finansieringsselskap, som skal kunne finansiere kundenes innkjøp av maskinvare, programvare og tjenester.

Finansieringsmarkedet er i kraftig vekst, drevet av at kundene i økende grad ønsker å fokusere på egen kjernevirksomhet. Dessuten, skriver Evry i en pressmelding, er stadig flere bevisst på den totale administrasjonskostnaden knyttet til investeringer i IT-relatert utstyr.

– En annen viktig driver for veksten er kundenes behov for forutsigbarhet og ønsket om at kostnadene følger prosjektet eller inntjeningen knyttet til sine IT-engasjement, skriver Evry.

Evry kommer til å tilby et bredt spekter av finansielle løsninger, i samarbeid med finansieringsselskapet Acento. De skal tilby alt fra rammeavtaler til skreddersydde løsninger.

– Vår målsetting med etableringen av Evry Financing er å bidra til at våre kunder kan realisere gode it-prosjekter eller løsninger i dag - og at de får kostnader som samsvarer med prosjektet eller inntjeningen. Denne nye tjenesten gjør at Evry får et bedre og bredere tjenestetilbud i både Norge og Sverige, sier konsernsjef Terje Mjøs i selskapet.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.