Evry skal ikke bare levere komplette IT-løsninger til kundene, de vil også finansiere dem.
Evry skal ikke bare levere komplette IT-løsninger til kundene, de vil også finansiere dem.

Evry vil finansiere kundene

Starter datterselskap.

Evry starter mandag opp sitt finansieringsselskap, som skal kunne finansiere kundenes innkjøp av maskinvare, programvare og tjenester.

Finansieringsmarkedet er i kraftig vekst, drevet av at kundene i økende grad ønsker å fokusere på egen kjernevirksomhet. Dessuten, skriver Evry i en pressmelding, er stadig flere bevisst på den totale administrasjonskostnaden knyttet til investeringer i IT-relatert utstyr.

– En annen viktig driver for veksten er kundenes behov for forutsigbarhet og ønsket om at kostnadene følger prosjektet eller inntjeningen knyttet til sine IT-engasjement, skriver Evry.

Evry kommer til å tilby et bredt spekter av finansielle løsninger, i samarbeid med finansieringsselskapet Acento. De skal tilby alt fra rammeavtaler til skreddersydde løsninger.

– Vår målsetting med etableringen av Evry Financing er å bidra til at våre kunder kan realisere gode it-prosjekter eller løsninger i dag - og at de får kostnader som samsvarer med prosjektet eller inntjeningen. Denne nye tjenesten gjør at Evry får et bedre og bredere tjenestetilbud i både Norge og Sverige, sier konsernsjef Terje Mjøs i selskapet.

    Les også:

Til toppen