AVTALER & KONTRAKTER

eWork kaprer Sony Ericsson

Nordisk konsulentmegler vant diger avtale.

eWork har på kort tid fått både Nav og Sony Ericsson på kroken. Konsulentmegleren skal etter planen femdoble omsetningen i Norge innen 2015, ifølge markedssjef Ranveig Marisei (bildet).
eWork har på kort tid fått både Nav og Sony Ericsson på kroken. Konsulentmegleren skal etter planen femdoble omsetningen i Norge innen 2015, ifølge markedssjef Ranveig Marisei (bildet). Bilde: Marius Jørgenrud
17. okt. 2011 - 10:38

eWork oppgir at de er Nordens største konsulentmegler; Den spesielle modellen innebærer at de ikke har fast ansatte konsulenter, men i stedet leier inn kompetanse på oppdragsbasis.

I Norden har de for tiden 2.200 konsulenter ute i oppdrag, opp fra 1.800 i fjor. Rundt 150 av konsulentene jobber i Norge, en oppgang på over 60 prosent fra fjorået.

- eWork omsetter for rundt 2 milliarder SEK totalt i Sverige, Danmark, Finland og Norge. 75 prosent av omsetningen ligger i Sverige. I norgesavdelingen omsatte vi i fjor for 120 millioner kroner, sier markedssjef Ranveig Marisei i eWork Norge til digi.no.

Selskapet er i vekst og har den siste tiden kapret flere attraktive rammeavtaler. I Norge ble de nylig utpekt som et av selskapene som får konkurrere om oppdrag for Nav.

Storfisk på kroken

Denne uken melder eWork Scandinavia om en eksklusiv rammeavtale med Sony Ericsson i Sverige. Kontrakten ble først meldt ved månedsskriftet, men det er først nå at omfanget er klart.

- Dette blir vårt største oppdrag til nå. Samarbeidet innebærer en økning i årsomsetningen vår på rundt 20 prosent, heter det i en pressemelding fra nordenkontoret.

Samarbeidet tar til fra nyttår og skal i første omgang gjelde i to år.

Oppdragsmengden i Norge er ikke ventet å øke som følge av avtalen med Sony Ericsson.

Samtidig skal interessen for meglermodellen deres være økende blant de store kundene her til lands, ifølge markedssjef Marisei.

- For oss i eWork Norge har Sony Ericsson-avtalen først og fremst stor betydning som en referanse. Vi jobber med å lande flere eksklusive avtaler, og en så stor rammeavtale er helt klart noe vi skal bruke videre, sier hun til digi.no.

Femdobling

Et nokså hårete mål for eWork i Norden er å øke omsetningen fra dagens to til minst fem milliarder svenske kroner, og fem prosent på bunnlinjen innen 2015.

- I Norge skal vi femdoble oss i denne perioden. Det betyr at vi har en jobb å gjøre, men vi ser at det går i riktig retning, sier Ranveig Marisei.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.