Exchange-tilgang fra Mac OS X

Microsoft tilbyr en gratis oppgradering til Office v.X-verktøyet Entourage, som lar Mac-brukere dra full nytte av en Exchange-server.

Entourage er navnet på den personlige planleggeren i Mac-utgaven av Office-pakken, Office v.X. Ifølge Maccentral.com har det vært gitt utallige tilbakemeldinger til Microsoft om at Entourage ikke var noen fullverdig klient mot Exchange.

Microsoft har etterkommet kravene, og tilbyr en gratis oppgradering av Entourage som sikrer Mac-brukerne tilgang til delte kalendre på Exchange-servere, oppslag i kataloger, søk i globale adresselister, synkronisering med tanke på arbeid uten nettverkstilknytning, og bedre gjengivelse av tekst i e-postklienten ved mottak av meldinger sendt fra Outlook for Windows.

Gratisoppgraderingen av Entourage vil være tilgjengelig på japansk, fransk, tysk, spansk og svensk, i tillegg til engelsk, og vil være kompatibel med Exchange 2000 eller nyere.

Oppgraderingen av Entourage innebærer at det ikke vil lages en Mac OS X-utgave av Outlook, i motsetning til det som var tilfellet med Mac OS 9.

Til toppen