Explorer-feil III: Norsk fiks klar

Endelig har Microsoft fått ferdig norsk feilfiks til de tre sikkerhetsfeilene som har blitt funnet i MS Internet Explorer.

Endelig har Microsoft fått ferdig norsk feilfiks til de tre sikkerhetsfeilene som har blitt funnet i MS Internet Explorer.

Microsoft har fått ferdig den norske feilfiksen som løser sikkerhetsproblemene ved alle de tre feilene som har blitt funnet i Internet Explorer i den siste tiden. Den engelske feilfiksen har vært klar i et par dager.

http://www.microsoft.com/ie/security/intl_fix.htm>Feilfiksen kan lastes ned fra Microsofts nettsted.

http://www.microsoft.com/ie/security/update.htm>Hvis du har engelsk versjon av Explorer må du bruke den engelske feilfiksen.

http://www.microsoft.com/ie/download>Har du Explorer 2.0 for Windows NT eller Windows 95, må du først oppgradere til Explorer 3.01 før du laster ned feilfiksen.

Raskere oppgradering
http://nettvik.no/naeringsparken/microsoft/security/security.html>For å slippe turen over Atlanteren kan du laste ned norsk feilfiks fra nettvik.

http://nettvik.no/naeringsparken/microsoft/>Har du Explorer 2.0 for Windows NT eller Windows 95, må du først oppgradere til Explorer 3.0/3.01 før du laster ned feilfiksen.

Explorer 2.0-brukere på andre plattformer (bortsatt fra Mac) må smøre seg med tålmodighet til det kommer en feilfiks for dem. Apple-brukere kan ta det med ro, fordi Explorer for Mac ikke er rammet av problemene.

http://www.netscape.com/comprod/mirror/client_download.html>Det finnes jo også noe som heter Navigator.

Til toppen