BEDRIFTSTEKNOLOGI

Få bedre beslutningsstøtte mens du farter

Versjon 2.0 av den trådløse modulen til beslutningsstøttesystemet Infoview fra Business Objects støtter flere telefoner og hånd-PC-er, og tilbyr bedre ytelse.

13. des. 2000 - 15:51
Component Software NorgeBusiness ObjectsTelenor MobilBladcentralen Ans

Business Objects er av den oppfatning at når det inntreffer en katastrofe, bør ikke nøkkelpersonene bare varsles, de må også få anledning til å analysere den straks, med de mobile klientene de har for hånden. Dette var en av hovedbegrunnelsene da InfoView Wireless Edition ble lansert i våres. Verktøyet lar deg tilby interaktiv dataanalyse mot sentrale bedriftssystemer gjennom WAP-telefoner og hånd-PC-er.

Av markedsføringshensyn betegnes dette gjerne som "e-intelligence portal".

Versjon 2.0 av InfoView Wireless Edition kan brukes av flere typer WAP-telefoner og hånd-PC-er enn forgjengeren. Leverandøren nevner telefoner fra Alcatel, Mitsubishi, Motorola, Nokia, Samsung, Siemens og Sony. Blant hånd-PC-er nevnes flere utgaver av Palm og Windows CE-produkter fra leverandører som Compaq og Hewlett-Packard.

En annen forbedring gjelder forskjellige tiltak for å gi raskere respons på små trådløse terminaler, blant annet gjennom en cache - et mellomlager - som oppbevarer de siste WAP-sidene man har vært innom. Skal man sjekke ulike dokumenter fra en liste, kastes ikke bort tid og nettressurser på å stadig laste ned den samme listen.

Verktøyet er kommersielt tilgjengelig fra og med i går.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.