Få tastet inn regningen i India

Kontorplassen har et nytt tilbud til regnskapsførere som synes inntasting er kjedelig.

Kontorplassen har et nytt tilbud til regnskapsførere som synes inntasting er kjedelig.

Kontorplassen.no utvider stadig sitt nettbaserte ERP-system. Systemet, som inkluderer regnskap, logistikk, faktura, lønn, CRM, prosjektstyring og mye annet er nå utvidet med en ny mulighet.

Hittil har kunder måttet taste inn regninger i ERP-systemer selv og små bedrifter har ikke volum nok til å sette dette ute til et lavkostland. Men Kontorplassen.no har et stort samlevolum og har nå satt opp en outsourcing til India.

Selskapet har nå åpnet en løsning der kundene skanner inn regninger. Mye vil bli prosessert automatisk med OCR og så sendt til Bankenes betalingssentral.

Men mange regninger er skrevet eller fylt for hånd. Kontorplassen.no har derfor lansert et outsourcingsssamarbeid med et indisk selskap som skal ta seg av manuell punching av fakturaer og kvitteringer. Regninger som ikke kan leses automatisk blir videresendt til India og legges inn på riktig fra India.

I tråd med outsourcingsselskapet i India og Kontorplassens åpning av kontorer i flere land vil Kontorplassen endre merkevaren til 24SevenOffice internasjonalt merkevaren. I Norge beholder man navnet.

Til toppen