RESULTATERFINANS

Facebook ansetter flere

Øker staben med 50% - venter tre milliarder i inntekt.

Facebook-gründer Mark Zuckerberg har høye forventinger til 4. kvartal.
Facebook-gründer Mark Zuckerberg har høye forventinger til 4. kvartal. Bilde: Facebook
24. aug. 2009 - 13:00

Facebook venter voldsom vekst i inntektene i siste kvartal i år, og skal i følge Reuters øke staben med 50 prosent før jul.

I følge Financial Times venter det sosiale nettverket 500 millioner dollar (om lag 3 milliarder norske kroner) i annonseinntekter totalt i år.

Årsaken til de store forventingene er satsingen på netthandel, som skal forsterkes kraftig i høst. Nylig åpnet blomsterbutikken 1-800 Flowers «filial» på facebbok, og flere avtaler skal være signert og klare for utrulling.

Totalt venter Facebooks toppleder og gründer Mark Zuckerberg at 20 store aktører vil tegne netthandelsavtale med Facebook de neste to månedene.

Den amerikanske bedriften har i dag 900 ansatte, og mer enn 250 millioner registrerte brukere. 120 millioner bruker tjenesten hver dag, og disse bruker i gjennomsnitt fem milliarder minutter på å kommunisere med sine venner via nettverket.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.