JUSS OG SAMFUNN

Falchenberg ut av SOL

Knut Falchenberg slutter i SOL og går over til en nyopprettet stilling som redaktør Schibsted-konsernet. - Det vil gagne hele konsernet, mener SOL-sjef Erik Hagen.

Herman Berg
2. mai 1997 - 11:00

Direktør for profesjonelle tjenester og redaktør Knut Falchenberg slutter i Scandinavia Online (SOL) og tiltrer en nyopprettet stilling i Schibsted ASA.

Falchenberg skal bli redaktør og jobbe med forretningsutvikling innen konsernets medieaktiviteter. Han begynner førstkommende mandag.

Ifølge SOLs administrerende direktør Erik Hagen er redaktørstillingen endel av en nyopprettet gruppe innen konsernet som skal se på medieaktiviteter på tvers av forlagssystemet. Hagen mener Falchenberg er den beste mannen på multimediesiden for jobben.

Gruppen skal ledes av Birger Steen i Schibsted ASA, men verken Steen eller Knut Falchenberg er tilbake på jobb før mandag.

SOL-sjef Erik Hagen synes Falchenberg har gjort en kjempejobb i oppbyggingen av Schibsted Nett og etter fusjonen til Nye SOL.

- Skiftet er helt udramatisk. Totalt sett mener jeg dette er det beste for hele konsernet, sier Hagen til digi:media.

Det blir direktør Torbjørn Ø. Teigen som overtar for Falchenberg hos SOL. Han har til nå vært direktør for bedriftssalg hos Scandinavia Online. Videre rykker Monna Nordhagen opp i Teigens direktørstilling.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.