RESULTATERFINANS

Fallerte svenske Internett-stjerner i bitter krangel

Ulf Dahlsten, som ble sparket ut av Icon Medialab, mener Johan Staël von Holsteins Internett-selskap LetsBuytIt.com var et vanvittig pyramidespill. Holstein (bildet) mener at Dahlsten er patetisk og sår fordi han fikk sparken- og at han aldri skulle vært sjef for Icon Medialab. Det er bare begynnelsen.

Sigvald Sveinbjørnsson
31. jan. 2001 - 10:41

Ulf Dahlsten, som forlot det fortsatt pengetapende konsulentselskapetIcon Medialab International, har hisset på seg Internett-gründer Johan Staël von Holstein, som står bak både Icon og den konkurstruede Internett-tjenesten LetsBuyIt.com.

På et foredrag tirsdag fortalte Dahlsten det han mente om LetsBuyIt.com

- Selskapet ligner et pyramidespill der den som står igjen med den siste aksjen taper, sier Dahlstrøm, som mente at slike spekulative selskap ødelegger både ryktet og entreprenør-ånden i Internett-selskapene.

- Veldig mange av disse selskapene har vært bygget på spekulasjon i aksjemarkedet, mente Dahlsten.

- Med en halvferdig løsning skulle LetsBuyIt.com rulle ut i land etter land når markedet var på topp, sier Dahlsten. Det melder Dagens Industri.

Dahlsten kastet med andre ord sand i øynene på sin gamle sjef, Johan Staël von Holstein.

Den svenske nettavisen Vision tok en prat med Holstein, som fortiden er på "toppledermøte" i Davos, Sveits.
Han går til frontalangrep på Dahlstens ytringer.

- Dette er et patetisk utsagn fra Dahlsten. Han er bare bitter og skuffet etter at han fikk sparken fra Icon, sier Holstein til Vision. Holstein mener at Dahlsten ikke greide jobben, og at det var feil av selskapet å ansatte han.

- Det har blitt gjort feil i LetsBuyIt.com. Vi satset blant annet alt for mye penger på markedsføring, men at det er et pyramidespill er å sette det helt ut av sammenheng.

- Den fundamentale sannheten i LeysBuyIts forretningside er nemlig å integrere medlemmene for å skape merverdi, som i fremtiden kommer til å være et vinnerkonsept på nettet. At Dahlsten ikke innser dette sier mer om han enn noe annet, slår Holstein fast.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.