Får alle nettjenester på flyplassen

På Oslo Lufthavn kan man gjøre det meste på nettet før avgang.

Gjennom selvbetjente, interaktive infokiosker kan reisende surfe på internett, lese og sende e-post og lese sine nettaviser fra hele verden.
Gjennom selvbetjente, interaktive infokiosker kan reisende surfe på internett, lese og sende e-post og lese sine nettaviser fra hele verden.

På Oslo Lufthavn kan man gjøre det meste på nettet før avgang.

Reisende på Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) har de siste dagene fått en ny opplevelse gjennom utplasserte selvbetjente, interaktive infokiosker.

Den 30. mars åpnet OSLs nye interaktive tilbud til de reisende på 16 steder på flyplassen.

Gjennom de selvbetjente, interaktive infokioskene kan de reisende også finne informasjon om Norge og om ulike kulturaktiviteter, turistdestinasjoner og reisemål.

-Vi har satt fokus på innenlandske reisende der man enkelt kan finne frem til sitt reisemål og få opplysninger om hva som skjer av kulturelle aktiviteter på en rekke steder. Oslo og Romerike har naturlig nok også fått sin egen opplevelsesoversikt i infokioskportalen, opplyser sjefen bak infokioskene, Tor-Arne L. Jensen i TS Procon.

I tillegg kan de reisende surfe på internett, lese og sende e-post, lese sine nettaviser fra hele verden og sende lynmeldinger.

Infokioskene på OSL, som er spesialdesignet ut fra flyplassarkitektenes krav og ønsker, er norskprodusert i rustfritt stål med integrert vandalsikkert tastatur og touchskjerm.

I forbindelse med utviklingen av innholdsløsningen har det vært viktig å ønske spesielt utenlandske besøkende velkommen til Norge da OSL for mange er det første møtepunktet med landet vårt. Gjennom de selvbetjente, interaktive infokioskene kan de reisende også finne informasjon om Norge og om ulike kulturaktiviteter, turistdestinasjoner og reisemål.

TS Procon står for drift av løsningen, og samtlige enheter har automatisk driftsovervåking for å hindre nedetid.

Man finner også DnB NORs nettbankterminaler levert av TS Procon på ulike steder.

Til toppen