AVTALER & KONTRAKTER

Får kontrakt med NAV

Oslo kommunes NAV-kontor går for Bouvet.

Bilde: Nicki Twang
22. aug. 2011 - 07:57

Børsnoterte Bouvet har fått melding fra Oslo kommune, Helse- og velferdsetaten, om at de har til hensikt å inngå avtale med Bouvet om utvikling av nytt sosialsystem i kommunens NAV-kontorer.

Løsningen skal legge til rette for økt kvalitet på saksbehandlingen, og bidra til å nå de mål og føringer som er satt for tjenestene, både lokalt i virksomhetene, i kommunen som helhet og fra statlig hold.

Avtalen som også inkluderer systemforvaltning, har en verdi på 25 millioner kroner eksklusiv mva. I tillegg kommer opsjoner. Det melder selskapet om i en pressemelding.

Bouvet, med Sverre Hurum i spissen, har vunnet kontrakt med Oslo Kommune.
Bouvet, med Sverre Hurum i spissen, har vunnet kontrakt med Oslo Kommune.

–Vi ser dette som en stor tillitserklæring til Bouvets tverrfaglige miljø. I dette prosjektet blir vår kompetanse innenfor teknologi, prosjektgjennomføring, brukeropplevelser og offentlig forvaltning viktig, sier Sverre Hurum, administrerende direktør i Bouvet.

Klagefristen på kontraktstildelingen er satt til 5. september. Kontraktsinngåelse fordrer at det ikke fremkommer noen berettigede klager på tildelingen eller at det inntrer andre forhold som gjør at beslutningen må omgjøres.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.