KARRIERE

Får kvinnelig direktør fra Redmond

Nina Sundberg blir sjef for forretnings-området server og plattform i Microsoft Norge.

29. okt. 2007 - 14:23

Microsoft Norge har en god tradisjon for å sende talenter til Redmond og andre internasjonale stillinger. Men nå får Norges-avdelingen påfyll fra Redmond til Norge.

Norsk-amerikanske Nina Sundberg kommer fra stillingen som Group Product Manager ved Microsofts hovedkontor i Redmond, USA. Hun har jobbet i Microsoft siden 2003 og har hatt en rekke lederstillinger i selskapet. Sundberg har en bachelor-grad i finans fra University of Colorado og en MBA fra University of Washington. Hun har tidligere jobbet for blant annet Amazon.com og Dell.

Nå blir hun direktør for forretningsområdet Server og plattform i Microsoft Norge. Den første og viktigste jobben blir å gjennomføre den største Windows Server-lanseringen i Microsoft Norges historie.

– Det var to viktige grunner for at jeg ønsket denne jobben. Det ene er at Norge er et svært strategisk viktig marked for Microsoft, hvor ny teknologi raskt blir tatt i bruk. For det andre er min far opprinnelig fra Norge og jeg har alltid hatt lyst til å bli bedre kjent med Norge og min norske familie, sier Nina Sundberg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.