FAST Search & Transfer vil på børs første halvår

Fast Search & Transfer vil gjøre et nytt forsøk på børsnotering innen utgangen av sommeren.

Fast Search & Transfer vil gjøre et nytt forsøk på børsnotering innen utgangen av sommeren.

Selskapet Fast Search & Transfer ASA insisterer på at de skal på børs i løpet av første halvår. Etter et mislykket forsøk i november med løfte om nytt forsøk på nyåret konkretiseres dette nå til første halvår 2001.
Opticoms deleide selskap Fast Search & Transfer bekrefter i dag i en samtale med Reuters at selskapet skal børsnoteres i løpet av første halvår 2001, men vil ikke gi noen flere detaljer omkring en kommende børsintroduksjonen.


- Vi har ikke foretatt noen endringer i forhold til den opprinnelige planen om børsnotering av selskapet i første halvdel av 2001, sier kommunikasjonsdirektør i Fast Search & Transfer, Alistair Scott til Reuters.

Han ønsker imidlertid ikke å være mer konkret når det gjelder tidspunktet for børsnoteringen. I forbindelse med det forrige forsøket ble det også snakket om en emisjon i milliardklassen.

I forbindelse med resultatfremleggelsen av tredje kvartal 2000 opplyste Fast at de hadde ferdigstilt det forberedende arbeidet for å starte en IPO (børsintroduksjon), og at de hadde til hensikt å gjennomføre en offentlig emisjon i forbindelse med notering både på amerikanske NASDAQ og Oslo Børs på nyåret.

Etter den avbrutte børslanseringen har selskapet annonsert nye kontrakter med et datterselskap til Deutsche Telekom, T-Motion og Lycos Aisa.

Opticom eier omkring 37 prosent i Fast Search and Transfer som leverer løsninger for søk på Internett etter filer, HTML-sider, databilder i tillegg til diverse teknologi for andre søk, samt komprimering av databilder og video slik at dette kan sendes over Internett uten å kreve spesielt høy overføringshastighet.

Til toppen