JUSS OG SAMFUNN

Fast tilbyr mer nyheter for ungdom

Den nye søkemotoren Fast lanserte mandag tilbyr en rekke andre tjenester, blant annet det for mange nordmenn ukjente Internett-magasinet "Innit?" som serverer nyheter om musikk, film, spill og uteliv.

Hilde Nyman
3. mai 1999 - 10:33

På Fasts nettsider har det nå dukket opp en peker som viser vei til tjenesten Innit?. Tjenesten, som har et klart ungdommelig preg, er eid av Opticom /Fast. Det bekrefter Thomas Fussel, som er en av de to store engelske investorene bak Fast og Opticom.

Fussel forteller også at rundt 30 journalister leverer stoff til Innit?, og at tjenesten fungerer i samarbeid med fotball-nettstedet FA-premier. Tjenesten er heller ikke ny, men har eksistert en stund.

Innit? består av fem seksjoner; musikk, bøker, filmer, spill og klubber. Disse er tenkt å være en forbrukerguide til tilbud på de ulike feltene. Blant annet er det et mål å "anmelde alle nye bøker" på tjenesten. Det skal i løpet av kort tid komme live chat, eller prategrupper på tjenesten.

Den engelske armen til Fast er det som tidligere het Hecules Communications Ltd, men som nå har skiftet navn til Fast Web Media Ltd. Fastweb var mandag særdeles sparsom med kommentarene: Administrerende direktør Jan Rune Størset hadde "ikke tid til å kommentere saken" da digi.no ringte i dag.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.