Fast varsler ny skuffelse

Fast har sendt ut en oppdatering om hvordan det går, og det forventes å skuffe aksjonærene.

Fast varsler ny skuffelse

Norske Fast Search & Transfer er en av verdens ledende selskaper innen søketeknologi, og forventningene til selskapet er enormt.

Desverre for aksjonærene klarer ikke Fast helt å innfri. Selskapets aksjekurs har falt med nesten en fjerdel det siste året.

Selskapet har midt i kvartalet sendt ut en oppdatering om hvordan det går i selskapet. Selv om den er vinklet svært så optimisitisk, forventes det at markedet vil reagere negativt på nyhetene.

I årets første kvartal omsatte Fast for 49,2 millioner dollar, og ble sittende igjen med 1,1 millioner i overskudd. Det er for lite for markedet, som forventer mer.

For årets andre kvartal, sier selskapet at markedet forventer en omsetning på mellom 53,5 og 57 millioner dollar, og at de blir sittende igjen med et overskudd på mellom 5 og 7 millioner dollar.

- Lønnsomheten ventes å bli i den lave enden av markedsforventningene, sa Joseph J. Lacson i Fast, ifølge DagensIT.no.

Selskapet opplyser at de ikke merker tendenser til prispress, men sier samtidig at marginene vil bli svakere i inneværende kvartal, enn i første kvartal. Det skyldes, ifølge selskapet, flere interne implementeringer av systemene de utvikler.

Les mer om: