BEDRIFTSTEKNOLOGI

Felles strømforsyning til det aller meste

Targus har lansert en serie universelle batteriladere som skal kunne redusere kabelkaoset under reisen.

Targus lanserte i dag en serie nye strømforsyning i Norge som skal kunne brukes til å lade opp batteriene i både bærbare PC-er og annet elektronisk, mobilt utstyrt, for eksempel mobiltelefonen, PDA-en, MP3-spilleren eller digitalkameraet.

Riktignok kan mange slike enheter lades opp via USB, men det tar gjerne betydelig lenger tid enn med en egen strømforsyning på grunn av den beskjedne strømkapasiteten USB-kontaktene har.

De nye strømforsyningene er basert på noe Targus kaller «powertip-systemet». Dette er små adaptere som gjør at strømforsyningene kan brukes sammen med alle vanlige PC-merker. Hver enkelt powertip skal være tilpasset PC-en, både når det gjelder størrelse og strømstyrke. Strømforsyningene skal leveres med powertips til de nyeste PC-modellene. Varianter som ikke er inkludert, kan fås fritt tilsendt. En oversikt over de mobile enhetene som støttes, finnes på denne siden.

De mindre, mobile enhetene kan lades opp ved hjelp av en forgrening på kabelen til PC-en.

De nye strømforsyningene skal være relativt lette og kompakte i størrelsen, sammenlignet med mange strømforsyninger som følger med PC-er.

De nye strømforsyningene kommer i flere ulike varianter. Den billigste koster 899 kroner og leverer 70 watt og kan kobles til strømnettet. Den dyreste koster 1599 kroner og leverer 90 watt. Den kan kobles både til strømnettet og til 12 volts-utganger i bil, båt eller fly.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.