AVTALER & KONTRAKTER

Fiber-VPN til landbruket

Telenor har reforhandlet med Agrikjøp.

Direktør Gunnar Vandvik i Agrikjøp sier de «stadig må utvikle våre tjenester og vår samhandling med kunder og oppdragsgivere».
Direktør Gunnar Vandvik i Agrikjøp sier de «stadig må utvikle våre tjenester og vår samhandling med kunder og oppdragsgivere». Bilde: (c) Carmen Jaspersen/dpa/Corbis/All Over Press
3. feb. 2014 - 15:55

Telenor har reforhandlet en avtale med Landbrukssamvirkets innkjøpsorganisasjon Agrikjøp. Avtalen gjelder leveranse av Telenors bedriftsnettverk Nordic Connect med dedikert båndbredde for virtuelt privat nett.

Avtalen skal vare i tre år med opsjon på ytterligere to år. Den årlige verdien er anslått til 24 millioner kroner.

I første omgang vil landbrukssamvirkemedlemmene Tine, Nortura, Felleskjøpet Agri, Norges Bondelag, Hoff og Arcus være brukere av avtalen. Telenor opplyser at flere medlemmer av samvirket vil kunne komme til etter hvert.

Ifølge direktør Gunnar Vandvik i Agrikjøp innebærer den nye avtalen en enklere løsning med en pakke av tale- og datatjenester, tilrettelagt for bruk av andre løsninger fra Telenor og deres partnere. Vandvik ser fram til mindre administrasjon, reduserte kostnader og større forutsigbarhet for medlemsbedriftene.

Kundeansvarlig Runhild Røine i Telenor Norge beskriver teknologiskifte fra kobber til fiber som noe av det viktigste ved avtalen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.