Fikk plass i Microsofts prestisjeprogram

Norsk oppstartsselskap.

Fikk plass i Microsofts prestisjeprogram
Ivar Sagmo, adm. direktør i Aims Innovation, er svært fornøyd med at selskapet han leder er plukket ut til å delta i Microsofts program for oppstartsbedrifter. Bilde: GORM K GAARE

Programvaresuksessene Evernote, Huddle og Yammer har det til felles at de har vært en del av Microsofts program for utvalgte oppstartsselskaper, Bizspark One. Nå er det norske selskapet Aims Innovation valgt ut for å delta i det samme programmet.

Selskapene som blir valgt ut er de Microsoft mener har det største potensialet for å lykkes og som de tror vil påvirke fremtiden til bransjen og som øker verdien av Microsofts produkter og tjenester.

Aims Innovation et norsk oppstartsselskap som holder til i Forskingsparkens «Startup Lab». De har utviklet et produkt som overvåker Microsoft Biztalk, verdens største integrasjonsplattform. Da digi.no intervjuet selskapet tidligere i år var ambisjonene klare: De skal satse på det amerikanske markedet. Da kan drahjelpen fra Microsoft bli viktig.

– For oss betyr dette at vi får tilgang til Microsoft både fra markeds- og teknisk nivå i USA. Vi regner med at dett vil gi oss betydelige muligheter med tanke på salg, da vi får introduksjon til riktige kanaler og kunder. Det kan også gi tilgang til mulige partnere, både med tanke på tilgang til kapital og teknologi, sier adm. direktør Ivar Sagemo til digi.no.

    Les også: