JUSS OG SAMFUNN

Finansselskap fra Schibsted går nordisk

Hugin AS samler over 250 børsnoterte selskaper fra hele Norden og lanserer engelskspråklige huginonline.com 1. januar 1998.

Herman Berg
5. nov. 1997 - 11:02

Schibsted ASA eier 50 prosent av Hugin AS som ble stiftet sommeren 1995. Nå går selskapet inn for å lage Hugin Online i Sverige, etter først å ha etablert seg i Norge og Danmark. Selskapet fokuserer på finansmarkedet og distribuerer relatert informasjon for børsnoterte selskaper både via Internett og på CD-ROM.

I Sverige har Hugin alliert seg med det svenske økonomitidsskriftet Affärsvärlden og skal danne et felles selskap. Det svenske tidsskriftets webtjeneste Företagfakta legges inn i det nye selskapet. Ifølge en pressemelding har Hugin AS i dag 14 ansatte og en estimert omsetning på åtee millioner norske kroner i 1997.

Det nye selskapet vil fra starten ha fire ansatte. Som et ledd i samarbeidet blir det etablert en engelskspråklig tjeneste som skal dekke hele det nordiske markedet for finansinformasjon. Den skal starte 1. janaur med over 250 selskaper fra hele Norden som deltagere.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.