BEDRIFTSTEKNOLOGI

Finn juveler på Internett

Bli med digi.no på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Einar Ryvarden
24. sep. 1999 - 09:16

Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem siffer. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et shareware- eller freeware-program du kan laste ned gratis. Stort sett vil dette være nyttige programmer, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Dagens "Best og billigst":

Paintshop Pro 6
JACS er ferdig med en stor oppgradering av deres glimrende og svært populære grafikkprogram Paintshop Pro. Nyheter som vektor-tegning og snekring av web-animasjoner gjør det verdt å laste ned og prøve den nye versjon 6. JACS tilbyr nesten alt det Adobe Photoshop gir, men er da også dyrt for å være shareware - 99 dollar.

Lenke: www.paintshoppro.com/psp6.html.

digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.

Har du et godt tips?
Send det til digi.no

De mest brukte shareware-programmene

Internett-lesere:

1) Netscape Communicator 4.6.

2) Internet Explorer 5.0.

3) Opera 3.6

Chat:

1) ICQ

2) mIRC 3.61

Grafikk:
Paintshop Pro 6.

MP3:
Winamp.

Komprimering:
Winzip 7.0.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.