RESULTATERFINANS

Finn pakken fra Kuàla Lumpur på nettet

Lurer du på om bursdagspresangen du sendte til svigermor fra Kuàla Lumpur omsider har kommet fram? Sjekk ut TracePack - en ny tjeneste som til enhver tid kan gi deg oversikt over hvor pakkene dine befinner seg.

Wegard Alm
9. feb. 2000 - 05:23

Nå blir det enklere å følge med på hvor i verden varene dine befinner seg. Den nye pakkesporingstjenesten TracePack gjør det mulig å spore pakker uten at du behøver det lange pakkenummeret som for eksempel Postens sporingstjeneste krever i dag.

Foreløpig er tjenesten kun koblet opp mot postens bedriftspakker, men i løpet av kort tid skal andre store transportselskaper også bli tilgjengelige.

Firmaer som jevnlig sender ut postpakker til sine kunder setter opp TracePack på sine websider, og gir kundene informasjon om dette. Ved å registrere seg, kan kundene logge seg inn på tjenesten og sjekke status på sendte pakker.

TruePack er et "open source-prosjekt", og gratis tilgjengelig under GNU General Public License (GPL). Selskapet Gretta Grupp har spesialisert seg på dette produktet, og er i stand til å levere ferdige løsninger for bedrifter.

- Selv om TrackPack er en nisjetjeneste er det sannsynligvis gode muligheter for ekspansjon - og tjenesten kan i prinsipp brukes over hele verden, sier Ulf Larsen i Gretta Group.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.