Finn sender bilder av din nye bolig på mobilen

Foreløpig dreier det seg kun om et lite fåtall av Telenor-abonnentene. Men Aftenpostens rubrikktjeneste Finn gir en forsmak på hva du kan forvente deg på mobilen i fremtiden.

FINN.no tilbyr nå å sende brukerne jobb-, bil- eller boligannonser med bilde og tekst med en gang de dukker opp i Finns annonsebase.

I utgangspunktet kan alle internettbrukere abonnere på definerte søkekriterier fra rubrikktjenesten. Når det da dukker opp en annonse i Finns database som svarer til søkekriteriene, skal annonsen umiddelbart sendes videre til abonnentene. Som boligkjøper kan du da for eksempel komme tidlig med i en budrunde.

Annonsene inkluderer bilde og utvalgt tekst fra nettannonsen, som for eksempel bydel, pris, visningsdatoer og megleropplysninger i en eiendomsannonse.

Forutsetningen er imidlertid at man har en MMS-kompatibel telefon og er kunde hos Telenor Mobil:

"Du må være Telenor Mobil kunde og sende en SMS til Telenor for å aktivere tjenesten på mobiltelefonen. FINN kommer selvsagt til å tilby MMS til alle mobilkunder så fort NetCom kommer med sin MMS-plattform.", skriver selskapet i sin pressemelding.

Et abonnement på tjenesten koster syv kroner per annonse, mens FINN har laget en WAP-tjeneste med kun tekst for dem som ikke har mulighet til å ta imot MMS ennå. Den skal i utgangspunktet være gratis for brukerne.

Til toppen