JUSS OG SAMFUNN

Fire ess for jokeren Akerø

Med et nytt styre i Global Money Games, sitter gamblerne Dan Børge Akerø og partneren Simon Yuen med toppkort på hånden før det høye spillet om den internasjonale storpotten starter. Her er det nye styret:

Morten Øverbye
26. mai 1997 - 12:13

Pål Atle Skjervengen,
administrerende direktør i Vincompagniet AS

Som tidligere stortingsrepresentant, bystyrerepresentant, kommunalråd og politisk nestleder i Fremskrittspartiet, er Skjervengen en politisk ringrev som kan være god å ha med på laget for et selskap som siden starten har ligget i krangel med det norske byråkratiet. Skjervengen har også vært informasjonsrådgiver for lobby- og PR-selskapet Konsensus Kommunikasjon. Valget av Skjervengen som styreformann i Global Money Games kan tyde på at selskapet ikke helt har gitt opp det norske spillmarkedet.

Bjørn Stordrange,
dr. juris

En annen politisk tungvekter, blant annet som tidligere stortingsrepresentant og statssekretær for Høyre. Stordrange har også vært professor i juss ved Universitetet i Tromsø. For tiden arbeider han i advokatfirmaet Smith, Grette og Wille.

Harald S. Strømme,
administrerende direktør i Kunnskapsforlaget

Et organisatorisk talent som i en alder av 33 år leder den 250 mennesker tunge organisasjonen til Kunnskapsforlaget. Har tidligere vært med på å bygge opp nye forretningsområder i TV 2.

Tron Kleivane,
seniorrådgiver i NHO

Som seniorrådgiver med spesialfelt innen strategi, og som Karl Glads nærmeste medarbeider i NHO, er Kleivane nok et lodd for den politiske tyngden til det nye Akerø-laget. Kleivane vil ta permisjon fra NHO under lanseringen av Global Money Games.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra