Fire nye radiokanaler på nettet

P4 lanserer fire nye radiokanaler på Internett i løpet av mai, opplyser informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland i P4.

P4 lanserer fire nye radiokanaler på Internett i løpet av mai, opplyser informasjonsdirektør Ole Tom Nomeland i P4.

P4 sender i dag sin vanlige radiokanal også over Internett. Men nå lanserer selskapet fire nye kanaler. P4 Norsk er et initiativ for å styrke norsk musikk. I tillegg lanseres P4 Hits, P4 Ballader og P4 Oldies. Felles for alle kanalene er at de sender P4-nyhetene hver time og ellers sender kun musikk, avbrutt av reklame.

-Fra før er P4s ordinære sendinger Norges mest populære internettradio, med 62.000 ukentlige lyttere, forteller informasjonsdirektør i P4,Ole Tom Nomeland.

Han lover at de nye kanalene skal åpne i løpet av mai.

-Vi vet at mange ønsker seg såkalt musikktunge alternativer, spesielt når de jobber på PC. Dette kan vi ikke tilby på "moderkanalen", derfor supplerer vi med flere internettkanaler, sier han. Prosjektet gjøres så kostnadseffektivt som mulig, og er i realiteten selvgående. Markedet er foreløpig lite, men dersom veksten fortsetter, kan det være aktuelt å selge tilpasset reklame for disse nisjekanalene, sier han.

Det digitale mediehuset lanserer samtidig en mer brukervennlig versjon av P4 Desktop Radio. Den nye avspilleren ligger som en tynn "linje" øverst eller nederst i skjermbildet på PC-en, uten å være i veien for noe.

Til toppen