Firefox 3.6 sluppet i lanseringskandidat

Mer stabil og mindre ressurskrevende.

Firefox 3.6 sluppet i lanseringskandidat

Mer stabil og mindre ressurskrevende.

Mozilla kom fredag i forrige uke med den første lanseringskandidaten av Firefox 3.6. De neste dagenes testing av denne utgaven vil vise om det er behov for flere lanseringskandidater.

En oversikt over de mer enn 70 feilene som har blitt rettet siden den siste betaversjonen ble gitt ut i ut midten av desember, inkluderer også en håndfull nye feil som nok må fikses før den oppdaterte nettleseren er klar for vanlig bruk.

Men flere av disse feilene gjelder Firefox for henholdsvis Maemo og Windows CE, altså de kommende mobilversjonene av nettleseren. Disse bygger på den samme presentasjonsmotoren som Firefox for Windows, Mac og Linux, altså Gecko 1.9.2, som skal være optimalisert for å kjøres på små enheter.

Den andre lanseringskandidaten av Firefox 1.0 for Maemo ble også gjort tilgjengelig på fredag. Denne kan kjøres på Nokia N900 og kan lastes ned fra denne siden.

Opprinnelig var det ventet at begge disse Firefox-versjonene skulle lanseres i fjor, men nå ser det ut til at de i alle fall kan bli lansert i løpet av den inneværende måneden.

    Les også:

Til toppen