Firefox OS-vinnere

To heldige lesere vant hver sin utviklertelefon.

Firefox OS-vinnere
Geekphones har produsert to utviklertelefoner med nye Firefox OS. Som nå er på vei til heldige vinnere. Bilde:

Før pinsen kunngjorde digi.no at Telenor hadde gitt oss et par Firefox OS-baserte utviklermobiler, og at vi ønsket å gi dem bort til to lesere. Dette ble godt mottatt og vi fikk til sammen 176 tilbakemeldinger i de tre kanalene vi ba om, samt én per epost.

Litt interessant var det å registrere at deltakelsen var klart størst på Google+-siden vår, hvor vi egentlig har færrest følgere. Der fikk vi hundre tilbakemeldinger. I løpet av konkurranseperioden har antallet følgere også økt med omtrent hundre, noe vi synes er ekstra hyggelig. I skrivende stund har vi 885 som følger oss der.

På Twitter følges vi av mer enn 5.000 personer, men der fikk vi bare 18 tilbakemeldinger. På Facebook ga de mer enn 3.700 som følger oss i alt 58 tilbakemeldinger.

Vi ba egentlig om begrunnede tilbakemeldinger, og mange har kommet med dette. Vi valgte likevel å legge listen ganske lavt. Det viktigste for oss er at vinnerne ga uttrykk for at de har forstått at det ikke dreier seg om ferdige produkter, men utviklermodeller med begrenset funksjonalitet.

Stian Holthe
Stian Holthe Bilde: Privat

Trekningen foregikk ved at vi la inn alle navnene i et regneark og lot Random.org utføre trekningen av radnummeret.

Vinnerne

Vinneren av den mest avanserte modellen (Peak) er Stian Holthe, som svarte via Facebook. Han er 18 år gammel, bor i Vikhammer i Malvik kommune og er IT-lærling ved Institutt for teknisk kybernetikk ved NTNU. Han forteller til digi.no at han har holdt på med IT siden barndommen, og at han har helmodifisert Android-systemet på sin Galaxy Note 2. Nå satser han på en del utvikling innenfor Firefox OS.

Jon Espen Syversen
Jon Espen Syversen Bilde: Privat

Vinner nummer to (som får den noe enklere «Keon»-telefonen) er Jon Espen Syversen, som svarte via Google+. Han bor i Saltrød i Arendal, jobber som serviceteknikker IKT/Sikkerhet ved YIT og gjør det klart at han vil teste mobilen svært grundig.

Redaksjonen gratulerer begge to! Premiene er på vei i posten.

Les mer om: