FIRM ansetter nøkkelpersoner fra CA og Coca-Cola

Programvareselskapet FIRM ansetter nå en daglig leder i Norge slik at Stein Onsrud og Bjørn Haugland kan fokusere mer på ekspansjonen i USA og Europa.

FIRM, et norsk selskap som driver med web-basert datainnsamling, presentasjon og distribusjon, ansetter nå en ny daglig leder i Norge. Tidligere Opticom-sjef Stein Onsrud, som tok over som administrerende direktør i FIRM etter gründer Bjørn Haugland, sier ansettelsen kommer som et resultat av suksessen selskapet har hatt lokalt og globalt.

Den nye daglige lederen, Petter Fossum, kommer fra Computer Associates hvor han blant annet har vært salgsdirektør.

Ansettelsen skal gjøre Onsrud og Haugland i stand til å fokusere ytterligere på FIRMs tilstedeværelse og videre ekspansjon i Europa og USA.

I tillegg har Pamela Bøsterud blitt ansatt som internasjonal prosjektsjef, med fokus på internasjonalt partnerskap. Bøsterud kommer fra Coca-Cola hvor hun har hatt lederstillinger i USA, Europa og Afrika de siste 14 årene.

- I løpet av de neste månedene vil vi fortsette vår sterke satsning på det internasjonale markedet hvor vi ser et stort vekstpotensial. Det er helt avgjørende å skaffe oss de riktige nøkkelpersonene lokalt og globalt, med tanke på å oppnå FIRMs målsettinger i Europa og i USA. Vi er veldig fornøyd over å ha fått Fossum og Bøsterud med på laget, kommenterer Onsrud i en pressemelding.

Du kan lese mer om FIRM her:
Onsrud frykter ikke konkurransen fra QuestBack
Onsrud og Haugland får norsk konkurrent
Gründeren spiller Yatzy på Nordpolen
Ut og inn med Stein Onsrud
Nok en grunder som ikke vil sjefe
Norsk selskap leverer globale nettintervjuer

Til toppen