First Tuesday på 222 hender

Det israelske investorselskapet Yazam solgte seg før helgen ut av First Tuesday for ni millioner norske kroner. I fjor betalte selskapet 450 millioner norske kroner for First Tuesday.

Det israelske investorselskapet Yazam har trukket seg ut avFirst Tuesday med et gigantisk tap. Wall Street Journalskriver at Yazam selger selskapet for rundt ni millioner norske kroner (én million US dollar)

Yazam kjøpte First Tuesday i juli i fjor i en avtale estimert til 450 millioner norske kroner (50 millioner US dollar)

Det er nå de 111 daglige ledere i de 111 byene First Tuesday er representert verden over som skal ta over First Tuesday. Ifølge Wall Street Journal har det vært kontinuerlige konflikter mellom Yazam som eier, og 11 internt valgt daglige ledere om First Tuesday's verdi. De daglige lederne har heller ikke vært enige seg imellom om de skulle gjøre krav på organisasjonen de har bygget opp.

First Tuesday ble etablert i oktober 1998 i London, og tanken bak er at folk i IT bransjen og investorer skal møtes den første tirsdag i hver måned. I forrige uke ble First Tuesday kåret til Årets Internett-person på Gulltaggen.

Til toppen