BEDRIFTSTEKNOLOGI

First Tuesday-samling om mobilt Internett

Første tirsdag i november braker det løs igjen. First Tuesday setter fokus på investor-markedet og mobilt Internett, og inviterer til paneldebatt med blant annet Rune Rinnan og Tellef Thorleifsson.

Therese Werenskiold
3. nov. 2000 - 14:33

First Tuesday vil denne gangen samle noen av Norges største ventureselskaper til en paneldebatt. Tema for kvelden vil være hvordan investorene nå vurderer og agererer på det norske markedet.

Deltakere i paneldebatten er Rune Rinnan fra Telenor Venture, Tellef Thorleifsson fra Venture Partners, Birger Nergaard fra Four Seasons Venture, og Arne Reinemo fra Kistefos. Debatten ledes av Einar K. Strømstad, som er Senior Financial Analyst i First Securities og en av de fremste IT-analytikerne i Norge.

I tillegg kommer administrerende direktør i Ericsson Norge, Tor Ø.Frydenberg og administrerende direktør i Halogen, Tomas Duffy, til å snakke om forretningspotensialet i mobilt Internett.

Halogen er, i tillegg til å være sponsor for arrangementet, en forretningsutvikler basert på samspill mellom strategi, teknologi og kommunikasjon/design.

Mer om arrangementet finner du her.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.