Fishy business stimer sammen

Fiskeportalen Intrafish allierer seg med e-handelsplassen FishMarket. Sammen skal de lage den største markedsplassen for fisk og fiskerelaterte produkter samt være ledende på informasjon.

FishMarket gikk tidligere i år ut og presenterte sin handelsplass for fisk. Her kan fiskeprodusenter selge fisken sin samtidig som kundene kan kjøpe. Planen er å ta et marked i hele Europa, og ryktene skal ha det til at andre fiskerike deler av verden også er inkludert i planene.

Fiskeportalen IntraFish, som gikk sammen med fiskeriavisen Fiskaren, har nå etablert et strategisk samarbeid med FishMarket.

Intrafish skal stå for markedsplasser innenfor områdene utstyr og tilbehør til fiskeindustrien, samt at de skal være nyhetskanalen for informasjon til FishMarket.

"FishMarket vil sammen med partnere tilby en komplett løsning for handel av fisk. Intrafish representerer i første omgang nyhetsdelen i denne løsningen" skriver selskapene i en pressemelding. Og etter hvert skal samarbeidet utvides.

Dermed slår de to største aktørene innenfor 'fisk på internett' seg sammen i Norge. Intrafish har beseglet samarbeidet med å kjøpe et antall aksjer i FishMarket. Det er ikke sikkert når FishMarkets løsning vil bli sluppet i markedet for fullt.

Til toppen