BEDRIFTSTEKNOLOGI

Fjærvoll i skjærsilden

Klokken 11:00 i dag åpnet høringen i Stortinget der statsråd Dag Jostein Fjærvoll svarer på spørsmål fra Stortingets samferdselskomité knyttet til Regjeringens håndtering av fusjonen mellom Telenor og Telia. Det er ventet at Fjærvoll får en tøff jobb, og hans svar kan avgjøre regjeringen Bondeviks skjebne.

Frode Eriksen
18. jan. 2000 - 11:05

Blant de spørsmålene som Fjærvoll må svare på er hvorfor regjeringens egne rådgivere ikke ble hørt da de kom med advarsler knyttet til at aksjonæravtalen slik den forelå ikke automatisk ville bety at den gikk foran vedtektene i aksjeselskapet.

Opposisjonen på Stortinget har så langt ikke gitt inntrykk at dette er en sak de ønsker å felle regjeringen på med mindre det skulle vise seg at det er holdt tilbake viktige opplysninger for Stortinget. Blant annet er det så langt ikke avklart om statsminister Kjell Magne Bondevik kjente til de dokumentene som ble kjent gjennom Aftenposten sist uke. Men dokumentene med rådgvernes advarsler ble ikke nevnt i Bondeviks redgjørelde for Stortinget før jul.

digi.no følger høringen som også kan sees direkte på NRK 1.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra