BEDRIFTSTEKNOLOGI

Fjærvoll setter hardt mot hardt

Samferdselsminister Dag Jostein Fjærvoll (bildet) sier bunnplanken i samtalene med sin svenske kollega Björn Rosengren er at svenskene aksepterer stemmerettsreglene i aksjonæravtalen.

Frode Eriksen
16. des. 1999 - 09:02

På presseorienteringen onsdag kveld i Regjeringskvartalet gjorde Fjærvoll det klart at før en kunne snakke om forhandlinger måtte den svenske motparten akseptere stemmerettsreglene i avtalen, og at de to eierne instruerer styret om å overholde disse med tilbakevirkende kraft til styremøtet den 8. desember, der vedtak ble gjort med styreleder Jan-Åke Karks dobbeltstemme.

- Vi har behov for klart svar, og ber om en oppklaring fra de svenske eierne, sa Fjærvoll etter et fem timer langt møte onsdag.

Han sa også at det var begrenset hva han kunne svare på og kommentere så lenge samtalene pågikk, og nøyde seg derfor med å gi en presentasjon uten å motta spørsmål.

Fjærvoll fortalte at det var drøftet ulike skisser til fremtidige løsninger for selskapet, noe som kan bety at han ikke utelukket å fjerne personer for å få fusjonen videre. Samtalene mellom eierne fortsetter torsdag.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.