Flash-entusiastene samles i Amsterdam

I slutten av oktober er det klart for det sjette Flashforward i rekken - en konferanse der designere, utviklere og entusiaster møter hverandre for å lære mer, premiere hverandre og etablere nye kontakter. Så hva er nytt?

Vi spurte Lynda Weinman i lynda.com om hvordan markedet har forandret seg siden siden den første Flashforward-konferansen ble avholdt, og hva bransjen og arrangøren gjør for å omstille seg:

- Hele datamarkedet er slapt for tiden, og antall deltakere hos oss er ikke noe unntak i så måte. Når det er sagt, er det fortsatt en utrolig entusiasme og interesse for dette feltet. Fra et innholdsperspektiv har vi sett stor forandring i hvor mye folk bruker ActionScripting. Utviklere og designere bruker scriptingen til alt fra animasjon basert på matematikk i stedet for keyframes, til handelsløsninger og dynamiske websider.

Markedet har modnet, jobbene er bedre, og deltakernes forventninger er høyere. Vi følger opp med å jobbe med de beste og mest inspirerende lærerne i bransjen, og vi arrangerer en helt spesiell konferanse, som hever kompetansen til alle som er med.

digi.no vil rapportere også fra årets Flashforward som går av stabelen onsdag 31. oktober til fredag 2. november i Amsterdam.

Du kan lese mer om årets seminarer og workshops her, eller du kan la deg inspirere av de nominerte til The Flash Film Festival...

Til toppen