JUSS OG SAMFUNN

Flatland utfordrer Norsk Tipping

Hallvard Flatland har investert omlag ti millioner kroner i det britiske bookmakerselskapet Playoff.as, skriver VG. TV-kjendisen mener han har gode odds - bokstavelig talt - i kampen mot Norsk Tipping.

1. sep. 2000 - 08:24

- Ved å tilby markedets beste odds, og være tilgjengelig for alle nordmenn med adgang til Internett, har vi en målsetting om å bli størst i Norge på oddsspill, sier Flatland til VG.

Foruten bedre odds, lover Flatland høyere tilbakebetalingsprosent til tipperne enn det Norsk Tipping i dag tilbyr. Flatland & Co vil tilby en tilbakebetalingsprosent på cirka 90, som ifølge VG er 30 prosent høyere enn hos Norsk Tipping. Dessuten planlegger Playoff/Flatland å tillate spill på kun én kamp av gangen, helt ned til norske 2. divisjonskamper. Norsk Tipping krever at spillerne vedder på minst tre kamper.

Ifølge Flatland har det nettbaserte selskapet han kontrollerer 60 prosent av, lisensplikt i England og skal ikke være underlagt den norske lotteriloven.

Det er store verdier den sportsinteresserte TV Norge-gründeren nå vil kjempe om. Bare i fjor utgjorde oddsen nesten én milliard kroner av de totale midlene

Norsk Tipping skaffer til ideelle formål, skriver VG.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.