Fleksibel minnekortleser fra Belkin

Belkin har sluppet en rask minnekortleser som støtter det meste av minnekortformater. Et par bilprodukter ble også lansert.

Belkin har sluppet en rask minnekortleser som støtter det meste av minnekortformater. Et par bilprodukter ble også lansert.

Belkin lanserte i forrige uke en ny, USB 2.0-basert minnekortadapter for lesing og skriving av hele 15 ulike minnekortformater, noe som ifølge Belkin er alle formatene som finnes på markedet.

Formatene som støttes er xD Picture Card, CompactFlash I, CompactFlash II, SmartMedia, Secure Digital, Mini Secure Digital (Mini SD), MultiMediaCard, RSMMC, IBM® Microdrive, Memory Stick, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro, Memory Stick Pro Duo, Memory Stick MagicGate og Memory Stick MagicGate Duo.

Lese og skrivehastigheten er på inntil 480 Mb/s, avhengig av hva de ulike formatene støtter. Veiledende pris på enheten er i USA 40 dollar.

I tillegg til minnekortleseren, har Belkin sluppet to produkter for montering av henholdsvis PDA-er og iPod mini i bil. Svært mange biler er utstyrt med koppholdere, men disse skal nå kunne brukes til noe helt annet.

OmniDock-L for lommedatamaskiner og TuneDok for iPod mini gjør det mulig å montere disse enheten i koppholderne som finnes i mange biler. Festene leveres med koppadaptere i ulike størrelser og kan blant annet justeres i høyden.

Prisen på hver av holderne er 30 dollar.

Til toppen