Flere følger trenden med slank mobil

Motorola og Samsung har med hell lansert svært slanke mobiltelefoner. Nå følger flere etter.

Flere følger trenden med slank mobil

Motorola og Samsung har med hell lansert svært slanke mobiltelefoner. Nå følger flere etter.

Nokia annonserte i dag et nytt og svært slankt medlem i selskapet N-serie - N76. Denne skal utfordre lignende mobiler fra blant annet Motorola og Samsung. Motorola var med selskapets RAZR-modell først ute med denne typen håndsett.

I november lanserte Nokia den slanke modellen 6300, men dette er en middels dyr modell. N76 er derimot blant selskapet toppmodeller. Den har dimensjonene 106,5 x 52 x 13,7 mm og skal veie 115 gram.

Den kommende mobilen har 3G-støtte, 2 megapikslers kameraoppløsning og 2,4 tommers skjerm. Den benytter S60 3rd Edition-programvaren på Symbian OS og har blant annet støtte for Windows Media DRM. Mobilen leveres med et microSD-kort, men størrelsen på dette er ikke oppgitt.

Forventet utsalgspris i Europa er 390 euro, eksklusiv avgifter og subsidier. N76 skal komme i salg i løpet av dette kvartalet.

Også Sony Ericsson skal i løpet av dette halvåret lansere en svært slank modell. Men selskapet holder kortene tett ved kroppen. Alt som foreløpig er blitt offentliggjort om modellen, W880 Walkman, er de to bildene nedenfor.

Til toppen