Flere frafall hos Computer Associates

Tidligere Norden-ansvarlige Terje Langlete er ikke alene om å forlate Computer Associates. Minst to andre ledere er på vei ut.

Tidligere Norden-ansvarlige Terje Langlete er ikke alene om å forlate Computer Associates. Minst to andre ledere er på vei ut.

De to er finansdirektør Jarle Pedersen og prosjektdirektør Petter Fossum.

Prosjektdirektør Petter Fossum sier til digi.no at han tok i mot en annen jobb i slutten av desember og har sagt opp stillingen sin på vanlig måte. Han presiserer at det ikke er sammenheng mellom hans oppsigelse og avgangen til tidligere Norden-sjef Terje Langlete.

Det har ikke vært mulig å få direkte kommentar fra Jarle Pedersen.

Ifølge CA Norge sluttet Pedersen for et par dager siden.

CA Norge viser til salgsdirektør Stephan Juhl-Nielsen som den eneste som kan kommentere saken. Han er ikke på sitt kontor, og har ennå ikke besvart meldinger lagt igjen på hans mobilsvar.

Pressetalsmann Christoffer Björkvall i CA Norden bekrefter Langletes avgang, men avviser å kommentere Pedersens tilfelle. Han har heller ingen ytterligere kommentar hvorfor Langlete slutter. Björkvall sier ellers at man er på jakt etter en etterfølger til Langlete. Han håper at navnet vil kunne offentliggjøres i den aller nærmeste framtid, dog tidligst i neste uke.

Les også: Brått slutt for Terje Langlete i Computer Associates.

Til toppen