Flere megapiksler i ny Cyber-shot-mobil

Sony Ericsson avduket i dag en kommende kameramobil med støtte for blant annet geotagging.

Flere megapiksler i ny Cyber-shot-mobil

Sony Ericsson avduket i dag en kommende kameramobil med støtte for blant annet geotagging.

Sony Ericsson introduserte i dag flere kommende mobiltelefoner. Den mest spennende er den kameraorienterte C905 Cyber-shot-modellen, som leveres med støtte for blant annet HSDPA (turbo 3g), WLAN, Bluetooth og Assisted GPS.

Høydepunktet i mobilen er likevel kameraet, som i tillegg til en oppløsning på 8,2 megapiskler, er utstyrt med bildestabilisator, ansiktsgjenkjennende autofokus, xenon-basert blits og støtte for geotagging. Det sistnevnte innebærer at bilder tatt med kameraet kan utstyres med koordinater hentet fra GPS-mottakeren, slik at det senere blir lett å finne ut nøyaktig hvor bildene er tatt.

Mobilen skal være utstyrt med en 2,4 tommers skjerm med mineralglass og en oppløsning på 240 x 320 piksler.

Internt har mobilen opptil 160 megabytes med ledig lagringsplass. Dessuten følger det med et minnekort av typen Memory Stick Micro som gir plass til ytterligere 2 gigabytes med data.

Standbytiden er som vanlig best med bruk av GSM, i dette tilfellet på opptil 380 timer. Med 3G aktivert reduseres tiden til maksimalt 360 timer. Forskjellen er dog større for taletidene. Med GSM er taletiden på opptil 9 timer, mens bruk av 3G reduserer taletiden til maksimalt 4 timer.

C905 Cyber-shot måler 104 x 49 x 19,5 mm og veier 136 gram. Men den kommer først i salg i løpet av fjerde kvartal.

    Les også:

Til toppen