Flere nominasjoner til digitoday-prisen

Vi har mottatt rundt 40 forskjellige forslag fra leserne om hvem som bør få digitoday-prisen. Juryen har plukket ut åtte av disse. Kandidater kan foreslås helt til 11. desember.

Vi har mottatt rundt 40 forskjellige forslag fra leserne om hvem som bør få digitoday-prisen. Juryen har plukket ut åtte av disse. Kandidater kan foreslås helt til 11. desember.

I tillegg til flere forslag til kandidater, har vi fått til
dels kraftige reaksjoner mot at Telenor var
nominert for sin lansering av ADSL.
Les om de første nominasjonene: Nå nomineres det til digitoday-prisen!

Prisen skal deles ut til den norske bedriften med det beste IT-produktet eller IT-baserte tjenesten som er lansert i 2000, og som har imponert juryen mest.

Prisen har vært delt ut to ganger tidligere. I 1998 kåret vi søkeselskapet Fast Search & Transfer, i 1999 vant SPCSs økonomisystem Rubicon Global. I fjor var vi dessuten så imponert av forhåndsvisningen av iFinger, at vi kåret dem til "Beste nykommer 1999". Det er ikke utelukket at vi finner på noe slikt i år også.

dt-prisen 2000
dt-prisen 2000 deles ut på Smuget i Oslo tirsdag 12. desember kl 17:30. Arrangementet sponses av bl. a. IT-Akademiet. For mer informasjon om dette og andre trend-arrangement, se digitodays trend-sider.Adressen er http://www.digitoday.no/trend.
Dette er de åtte nye nominasjonene, som følge av forslag fra leserne den siste uka. Ny forslag kan leveres helt fram til dagen før prisutdelingen, det vil si mandag 11. desember. Vi vil igjen understreke at det må dreie seg om norske bedrifter, og at produktene må være lansert i år. Rekkefølgen er strengt alfabetisk, etter firmanavn.

ABC Startsiden for et enestående underholdningstilbud, web-virkelighets-tv-showet Tanken. For de konkurrerende gullfiskene er ikke dette satire, men webbelig alvor altså!

Din Kommune AS for sin portalløsninger som har fjernet enhver grunn til at norske kommuner ikke skal være tilgjengelige på nett, på en måte som svarer til brukernes ønske om oversiktlig tilgang til fullverdig informasjon. Selskapet holder til i Stavanger.

Sjekk denne linken: Din Kommune no as

Ibas AS for programmet ExpertEraser. Når en PC bootes fra en diskett med ExpertEraser, får du oversikt over alle diskene på maskinen, og et oversiktlig grensesnitt lar deg velge hvor grundig du ønsker at data på hver av dem skal slettes. Da kan du trygt hive disken på dynga uten å være bekymret for at uvedkommende finner tilbake til følsom informasjon.


Netaxept for å ha lansert en løsning for trygg og sikker netthandel som integrerer transport og betaling. Netaxept ble lansert i høst som felleseie av Posten Norge, DnB og Andersen Consulting.

Les mer om Netaxept: Tunge aktører for sikker e-handel

NextGenTel for å ha lansert et fungerende tilbud innen ADSL-basert bredbåndstilgang til Internett, til spiselige priser, og tilrettelagt blant annet med et modem som kan ta opptil fire PC-er samtidig.


Screen Media for sin lenge etterlengtede Freepad, en Linux-basert trådløs og tastaturfri skjermtelefon med innebygget nettleser og partneravtaler for en hensiktsmessig tilpasset portal. Firma og produkt er norsk, og selv om den formelle norske lanseringen er utsatt til over nyttår, vil Freepad lanseres i Tyskland før jul.


SkandiaBanken.no, Norges første rene nettbank og samtidig rebellen blant bankene.

Til toppen