Flere OEM-avtaler til Iterated

Iterated Systems har inngått en ny OEM-avtale med GET Software og undertegnet i forrige uke en OEM-avtale på sitt siste produkt ReExpress

digi.no skrev i forrige uke at Iterated Systems har fått en OEM-avtale på sin STING-teknologi med det kanadiske programvarehuset MGI Software, noe som ble bekreftet i en melding fra selskapet mandag. I meldingen ble det også annonsert at selskapet har inngått en OEM-avtale med det privateide selskap GET-software. Selskapet selger spesialsydd programvare til pre-press industrien og vil bruke STING-teknologien for å gjøre billedbehandlingen mindre ressurskrevende.

Begge selskapene som Iterated har inngått avtale med er av begrenset størrelse - GET som er det største har en årlig omsetning på mellom 30 og 40 millioner dollar. Avtalene vil ikke gi de store inntektene på kort sikt.

- Dette vil ikke gi store utslag i tredje kvartal, men vi regner med pen inntekt fra disse neste år, sier CEO i Iterated Systems, John Bacon, til digi.no. Han tror at selskapet, som har vært en av de definitive taperne på Oslo Børs i år, vil gå i pluss i 1999.

- Selskapet er betydig undervurdert tatt i betraktning den anerkjennelsen programvaren har fått til nå, sier Bacon.

I tillegg til avtalene med MGI og GET, har Iterated inngått en avtale med et hittil ukjent selskap på Iterateds nye produkt ReExpress. ReExpress, som lanseres på Seybold-messa, er en server som tar hånd om og pakker dokumenter som inneholder tekst og bilder. I følge Iterated pakkes grafiske dokumenter med en gjennomsnittlig rate på 1/100 med den nye serveren.

Til toppen