JUSS OG SAMFUNN

Flere store sier nei til Cebit-messen

Europas store årlige IT-messe, Cebit i Hannover, går snart av stabelen. Men flere av de største aktørene er ikke med.

1. mars 2006 - 13:20

Er IT-messenes tid over? Det spørsmålet er det mange har stilt etter at de fleste generelle messer åpne for publikum har måttet gi seg. Comdex forsvant, men Cebit i Hannover har holdt stand.

Cebit skal i år avholdes 9-15. mars i Hannover og det forventes fremdeles en halv million besøkende. Men på utstiller-siden har det raknet for messen.

Først forsøkte Cebit å arrangere en parallell-messe ved siden av Cebit, Digital Living, med fokus på hjemmeunderholdning. Men den sa de fleste store utstillere nei takk til, de ville heller være med på hovedmessen.

Nå viser det seg at også ganske mange store utstillere sagt helt nei - både til Digital Living og Cebit, skriver Comon.dk.

Og det er ikke små-aktører. HP har vært en av de største på Cebit med en stand på 2500 kvaratmeter, men sier nå nei takk. Det samme har Sony, Palm, Canon og Cisco. Philips har skal bare ha en minimal stand på messen.

Mange hadde først sagt ja, men har så trukket seg. Selskapene ønsker i stedet for å bruke pengene på spesialmesser og andre markedsaktiviteter.

Her kan du lese mer om Cebit.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.