Fly som supermann gjennom Manhattan

Microsoft lover fotorealistiske opplevelser fra blant annet New York med oppdatert Virtual Earth 3D.

Fly som supermann gjennom Manhattan

Microsoft har lenge tilbudt 3D-visninger av bygninger i selskapets Live Search Maps-tjeneste ved hjelp av nettlesertillegget Virtual Earth 3D, som er tilgjengelig for Internet Explorer og Firefox på Windows-maskiner.

I går annonserte selskapet at det vil bringe 3D-visningene til et nytt nivå, med fotorealistiske visninger av bygninger og landskap i New York City, med fokus på blant annet Times Square, Central Park, Wall Street og Rockefeller Plaza.

    Les også:

I tillegg til bedre bilder fra New York, loves 3D-visninger fra Cape Colar og Tampa i Florida, Cincinnati i Ohio, Indianapolis i Indiana med Indianapolis Motor Speedway, Savannah i Georgia, samt canadiske Ottawa og engelske Northampton. Mye av det nye materialet vil trolig først være på plass i løpet av dagen.

Microsoft skal begynne å tilby tilsvarende 3D-visninger fra flere andre byer verden over i løpet av sommeren.

Selv om Microsoft nå har begynt å komme med mer detaljert bildemateriale, er bildene fra Europa, inkludert Norge, svært begrensede sammenlignet med andre, lignende tjenester.

Bildene nedenfor viser henholdsvis en del av Manhattan, Wall Street og krysset Hollywood & Highland i Los Angeles med en del av Walk of Fame og Kodak Theatre.